600 infants participen en casals d'estiu de la Creu Roja Catalunya

L'organització humanitària ofereix un o més àpats diaris a 300 menors d'edat en risc d'exclusió social


Més de 600 infants i adolescents han participat en casals d’estiu o d’altres activitats educatives i lúdiques que la Creu Roja Catalunya ha organitzat arreu de Catalunya durant aquestes vacances escolars.

Es tracta de casals adreçats tant a infants en situació de vulnerabilitat com a la població infantil en general, tot i que els primers solen accedir-hi de forma gratuïta o amb ajuts i beques. La majoria d’aquestes activitats d’estiu s’han realitzat durant el mes de juliol, tot i que algunes continuen a l'agost.
 
Els casals d’estiu estan organitzats tant per Creu Roja Joventut, en el marc del projecte d’èxit escolar de l’organització juvenil, com per diverses assemblees locals i comarcals de la Creu Roja. En total, les activitats d’estiu s’han dut a terme a una vintena de ciutats de les 4 demarcacions catalanes.
 
Suport alimentari per als infants en risc que participen als casals
 
Per tal de donar suport alimentari als infants vulnerables que participen en aquests casals, l’entitat ha distribuït un o més àpats diaris (esmorzar, dinar i berenar) a més de 300 menors d'edat de les famílies amb més dificultats.
 
Cal tenir en compte que els àpats distribuïts en el marc dels casals es complementen amb d’altres projectes d’alimentació infantil al llarg de l’estiu, com són les targetes de prepagament -amb fons de la Creu Roja- , perquè les famílies puguin comprar en comerços de la seva localitat. De juliol a setembre, 4.539 infants catalans en risc es beneficiaran d’aquestes targetes de prepagament.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article